De CreFu projecten

Wij houden van ons vak en werken met passie aan onze projecten, samen met partners die we bewonderen. We zijn dan ook trots op onze projecten. Geniet je met ons mee?

Creating the future Creating the future Creating the future

 • Nieuw Hoboken

  Tegenover het EMC in Rotterdam zijn we begin 2020 begonnen met de transformatie van het kantoorgebouw Nieuw Hoboken naar 97 appartementen. Het hele gebouw wordt verhoogd met extra bouwlagen, gedeeltelijk zelfs 5 extra lagen. De appartementen worden compleet afgebouwd inclusief wand- en vloerafwerking. Een Nederlands woningenfonds is eigenaar van dit geweldige gebouw en zal de woningen verhuren.

  Categorie:Transformatie

  BVO:9.636 m²

  Realisatiejaar:2021

  Architect:V8 architects

 • Saftlevenhof

  Uitdagende nieuwbouw locatie midden in Rotterdam. Deze 12 family-apartments worden geheel uit CLT (Cross Laminated Timber) opgebouwd en dat bovenop een bestaande parkeerkelder. We kunnen niet wachten om dit architectonische hoogstandje voor een Nederlands woningenfonds te realiseren!

  Categorie:Nieuwbouw

  BVO:1.168 m²

  Realisatiejaar:2021

  Architect:V8 architects

 • De Boekerij

  Met enthousiasme en lef is deze locatie in Nijverdal door Spacetolive Ontwikkeling gekocht, waarbij wij als bouwteampartner betrokken zijn. Naast de transformatie van het bestaande kantoorgebouw naar 26 koopappartementen gaan we hier een twee-onder-één-kap woning en 8 huurwoningen bouwen.

  Categorie:Transformatie en nieuwbouw

  Realisatiejaar:2021

  Architect:Bureau Bos

 • Palladio en Michelangelo

  Aan de Palladiostraat en Michelangelostraat in de wijk Prinsenland in Rotterdam zullen 2 bestaande kantoorpanden gesloopt worden. CreFu zal voor een internationale belegger 161 appartementen nieuwbouwen. De hoogstaande architectonische kwaliteit zal een mooie entree van deze wijk opleveren.

  Categorie:Nieuwbouw

  BVO:15.501 m²

  Realisatiejaar:2021

  Architect:V8 architects